Om oss

Dataskydd.org drivs för att ge svar på alla frågor om dataskydd. Stora som små!

Det här är en sida som ger dig alla svar på frågorna du kan ha om den nya datskyddsförordningen, GDPR eller dataskyddslagen som den heter i Sverige. Ett komplext område som jag gärna vill att fler ska lära sig mer om.

Jag som driver sidan har själv en bakgrund inom juridik och vill gärna dela med mig av mina tankar till omvärlden. Att få kombinera de två områdena på en och samma sida är lika fascinerande som stimulerande. Jag hoppas och tror att mitt utlopp för mitt intresse också kan bidra till att ni som läser sidan också kan lära er någonting.

Dataskydd är ett otroligt intressant juridiskt område som alltid är i ständig förändring. Därför håller denna dynamiska jurisdiktion håller mig ständigt nyfiken och vetgirig. Jag vill alltid veta mer från min omvärld samtidigt som jag strävar efter att dela med mig så mycket som möjligt av mina egna insikter.

Tillsammans kan vi göra dataskydd till ett lättbegripligt ämne i tider där det krävs som mest. Genom att sprida information om den här sidan kan ni hjälpa till att utbilda era vänner och få fler medvetna om allt som har med dataskydd att göra.

Om du vill läsa de senaste nyheterna, åsikterna och insikterna kan du med fördel klicka dig in på fliken artiklar. Där har jag som ambition att samla nya texter som jag lägger till på den här sidan – så ofta som möjligt.

Tveka inte att höra av dig om du vill veta mer om mig eller GDPR! Kanske har du förslag på ett ämne jag borde täcka i en artikel? Oavsett vad är du alltid välkommen att skicka ett mail.

Klicka på knappen här nedan för att komma vidare till min kontaktsida.