Artiklar

Här samlar vi de senaste artiklarna om dataskydd!

Den här sidan kommer kontinuerligt uppdateras med de viktigaste insikterna och nyheterna om dataskydd och andra relaterade juridiska områden. Skulle det falla utanför juridiken men ändå påverka eller beröra dataskydd på ett eller annat sätt så är vi där och täcker det!

Dataskydd är ett dynamiskt rättsområde i ständig förändring. Dessutom är det många fler aspekter än de rent juridiska som påverkar utvecklingen av dataskyddet som vi känner det idag. Att hålla koll på allt som händer inom brott och straff, dataskydd, GDPR och lagstiftning om personuppgifter – både online och offline – är inte särskilt enkelt. Därför har vi samlat allt det senaste och nyaste på ett och samma ställe, under vår artikelsida.

Ambitionen är att kunna publicera nya artiklar varje vecka. Ibland blir det mer, ibland blir det mindre. Allt beror på hur ofta något händer – eller framförallt hur ofta något värdefullt händer. Vi försöker snappa upp allt relevant, men för den som vill bidra med tips, tankar och åsikter får man gärna höra av sig till oss genom kontaktformuläret under kontaktsidan.

Att börja leta efter matnyttig information om dataskydd är en stor utmaning. Det finns många olika nyhetssidor, rättskällor eller andra sätt att hitta information på. Det jobbet gör vi åt dig. Vi vet var vi ska leta och vi vet hur vi ska tolka informationen. Därför ska du kunna känna dig trygg i att artikelsidan på dataskydd.org är det första stället att leta information på. Med vårt enkla verktyg kommer du få upp våra nya artiklar direkt när du når sidan.

Lägg till den här sidan som startsida, eller bokmärk den för att få snabb och enkel tillgång till våra nya artiklar.

Hoppas du också ser vikten i att hålla sig uppdaterad om vad som händer i vår omvärld. Speciellt på ett så viktigt område som dataskydd. Känn dig alltid välkommen att klicka in här för att lära dig mer!